Werkgever in overheid en onderwijs? Zó krijg je meer plezier van je ex-werknemer.

Heb jij je ex-werknemer wel eens goed bekeken? Met de juiste begeleiding komt zij dankzij jou toe aan de volgende stap in haar loopbaan, en heb jij er een flinke besparing én een ambassadeur bij.

Zelfsturing? Een kenmerk van elk levend organisme

We leven in een fascinerende tijd. Er moet snel en wendbaar gereageerd worden. De roep om het ontwikkelen van meer zelfsturing bij medewerkers en in teams is dan ook veelgehoord. Het goede nieuws is dat zelfsturing een aangeboren eigenschap is van ieder mens.

Beeldcoaching, een krachtig middel met winst voor het hele team

Beeldcoaching is een krachtige vorm van coaching, die aansluit bij de nieuwe mogelijkheden van de beeldcultuur. Een traject voor medewerkers binnen zorg, welzijn en onderwijs, dat de ervaren medewerker, die vastzit in routines, weer in beweging kan zetten.

Van transitie naar transformatie. Hoe stimuleer je cultuurverandering op de werkvloer?

De huidige transities in het sociaal domein vragen om een transformatie. Je als professional en als organisatie blijvend ontwikkelen, is onlosmakelijk verbonden met het succes van de organisatie. Maar hoe zorg je ervoor dat veranderingen op de werkvloer beklijven? Hoe stimuleer je blijvende cultuurverandering? De lerende organisatie biedt perspectief.