Coach Vincent

Home-VincentDat ik in dit vak terecht ben gekomen, heeft een reden. Uit ervaring weet ik hoe het is om niet aan het werk te zijn, maar ook hoe belangrijk het is om gemotiveerd personeel te hebben. Ik startte als franchisenemer met eigen personeel en ben daarna als accountmanager begonnen bij een goed lopend ICT bedrijf.
Mijn carrière liep goed toen het gebeurde: een ernstig auto-ongeluk. Gevolgen hiervan waren een gebroken nek en hersenletsel. De tijd die hierop volgde was allereerst gericht op overleven. Na een paar maanden ging ik naar een revalidatiecentrum om te beginnen aan een lange weg van revalideren. Het bewandelen (soms kruipend of al omvallend) van deze weg heeft me veel geleerd over revalidatie: over de onzekerheid van wat wel en niet meer kan; over het weer leren genieten van dingen (soms van andere dingen dan voorheen); over geloof in de toekomst, het op zoek gaan naar en het zien van kansen.
Na veel vallen en opstaan kwam ik terecht bij een coach die me erg veel geholpen heeft. Mijn leven kwam weer goed op de rit . De ervaringen die ik hieraan over heb gehouden, hebben mij er toe aangezet om in dit vak terecht te komen. Na het behalen van een Jobcoach certificering bij Elan Training in Ulfenhout en een periode gewerkt te hebben bij een reïntegratiebedrijf in Nieuwegein was ik klaar voor de volgende stap in mijn leven. Ik besloot opnieuw ondernemer te worden door zelfstandig loopbaancoach te worden. Deze bewuste keuze stelt mij in staat zelf te bepalen hoeveel tijd ik aan mijn cliënten kan besteden en hoeveel cliënten ik aanneem, met als doel om te kunnen leveren wat jij nodig hebt: maatwerk.