Re-integratie

Hulp nodig bij jouw re-integratie

Ons re-integratietraject is altijd maatwerk. Met name cliënten met burnout klachten, met een afstand tot de arbeidsmarkt, niet aangeboren hersenletsel (NAH), een lichamelijke beperking, een chronische ziekte of een autisme spectrumstoornis met een normale begaafdheid, weten ons te vinden.

Mogelijkheden

Kans² begeleidt in verschillende trajecten: re-integratie 2e spoor, activering, van ‘werk naar werk’ en van ‘geen werk naar werk’. Wij ondersteunen in het zoeken naar arbeidsmogelijkheden die echt bij de cliënt passen.

Bij een re-integratie 2e spoor is een werknemer arbeidsongeschikt geworden voor de eigen functie en blijkt dat aangepast werk binnen de eigen organisatie niet meer haalbaar is. In dat geval wordt door Kans² via een 2e spoor re-integratie gekeken of een passende functie bij een andere organisatie beschikbaar is.

Eigenaar van Kans², Vincent Polman, heeft na een nektrauma en hersenletsel zelf een langdurig re-integratietraject doorlopen. Na deze ervaring heeft hij een visie en aanpak ontwikkeld die begint bij begrip waarna door grenzen te verleggen mooie resultaten behaald worden!

Contact

Voor inhoudelijke vragen of voor een vrijblijvend adviesgesprek kun je contact opnemen met Kans² op telefoonnummer 030-8784881 of per e-mail info@kanskwadraat.nl.

Ik wil meer informatie over hulp bij re-integratie

  Vul het formulier in en we nemen contact met jou op.

  Organisatie

  Naam

  Om welke coaching gaat het?

  Telefoonnummer

  E-mailadres

  Korte beschrijving van jouw vraag(verplicht)

  Neem de validatiecode over
  captcha