Baby's

Opleiding Baby’s in de kinderopvang

Zo belangrijk ben jij voor de baby’s op jouw groep.
De verzorging en stimulering tijdens de eerste 1000 dagen hebben grote impact op de ontwikkeling, het gedrag, het leervermogen, de gezondheid en het welzijn van een kind. Deze impact is zelfs nog merkbaar wanneer de baby volwassen is. Daarom is de kwaliteit van jouw handelen zo belangrijk. Je hebt veel invloed op de rest van het leven van de baby. Bijzonder toch?

Je gaat in deze opleiding kennis opdoen of opfrissen en we inspireren je om met die nieuwe kennis je vaardigheden tijdens je werk op de kinderopvang te vergroten. Aan het eind van deze opleiding ben jij specialist in het werken met baby’s.  Deze opleiding voldoet aan de IKK-eisen en is bedoeld voor pedagogisch medewerkers die al met baby’s werken.

Opleiding Baby’s in de kinderopvang – voor als je (nog) niet met baby’s werkt

Investeer in flexibele inzetbaarheid van personeel! Laat stagiaires of (BSO-)medewerkers die nu niet werkzaam zijn op een babygroep deze online opleiding volgen, zodat ook zij voldoen aan de IKK-eis. Deze opleiding is speciaal gemaakt voor iedereen die wil leren om met baby’s te werken in de kinderopvang en die dat op dit moment nog niet doet.

De opleiding is een aanvulling op het geldige diploma waarmee de deelnemer nu op de groep staat. Deze versie is goedgekeurd door het FCB en deelnemers ontvangen het certificaat “Baby’s in de kinderopvang”.

Opleiding Babies in daycare

In het kort Native English? Do you speak Dutch, but prefer to learn in English? Then this version of the e-learning ‘Babies in daycare’ is the right fit for you! ‘Babies in daycare’ is a translation of the Dutch version of the e-learning ‘Baby’s in de kinderopvang’. It is IKK-certified. The theory and practical assignments …

Opleiding Babies in daycare Lees meer »

Training Kinder EHBO + BHV

Behaal je kinder-EHBO certificaat en je BHV-certificaat in slechts 1 dagdeel. Tijdens deze combinatie van veiligheidstrainingen behandel je alle kinder-EHBO en BHV-vaardigheden zodat je precies weet hoe je moet handelen bij ongelukken. Na het afronden van deze combinatietraining ontvang je zowel het kinder-EHBO certificaat, als het BHV-certificaat. Deze voldoen aan de eisen van de wet IKK.

Training Emotionele ontwikkeling van baby’s

Training Emotionele ontwikkeling van baby’s. Hoe kan je het beste goed contact houden met je baby tijdens hectische dagen op de groep? Leer in deze training meer over veilige hechting en waarom het zo belangrijk is.

Training Hersenontwikkeling van baby’s

Als pedagogisch medewerker heb jij effect en invloed op de hersenontwikkeling van de baby’s waar je mee werkt. In deze training ga jij aan de slag met hersenontwikkeling en hoe je met jouw positieve interacties (jouw interactievaardigheden) invloed hebt op de ervaringen en daarmee de hersenontwikkeling van baby’s.

Training Taalontwikkeling van baby’s

Als pedagogisch medewerker heb jij effect en invloed op de hersenontwikkeling van de baby’s waar je mee werkt. In deze training ga jij aan de slag met hersenontwikkeling en hoe je met jouw positieve interacties (jouw interactievaardigheden) invloed hebt op de ervaringen en daarmee de hersenontwikkeling van baby’s.

Training Motorische ontwikkeling van baby’s

Ben je ook benieuwd naar de logische volgorde van leren bewegen bij een baby? Wat is ‘normaal’ bij de motorische ontwikkeling van een baby? Hoe kan jij als pedagogisch medewerker baby’s ondersteunen om zich motorisch goed te ontwikkelen?

Training Spelontwikkeling van baby’s

Leer hoe je met spel en speelgoed kunt aansluiten bij de ontwikkeling van baby’s. We bieden een praktische gids voor optimale spelbetrokkenheid voor jonge kinderen (0-1 jaar). En wat is passend speelgoed voor 3-6, 6-9 en 9-12 maanden?