E-learning

Een online platform

Sinds 1 maart 2018 hebben we een nieuw online platform gelanceerd samen met Vyvoj Opleiden. Hiermee anticiperen we op nieuwe vragen op het gebied van de permanente educatie. Met de keuze voor een flexibel platform kunnen kinderopvangorganisaties makkelijk samen modules kunnen ontwikkelen en delen met elkaar. Een mooie oplossing voor permanente educatie  binnen de sector. Het nieuwe online  leerplatform is gebruiksvriendelijk  en overzichtelijk en er is veel maatwerk mogelijk. Een eigen portal voor online leren behoort ook tot de mogelijkheden!

Een nieuwe toegang

In de webwinkel is het mogelijk om meerdere modules te gelijk aan te schaffen en met IDEAL af te rekenen.  Het online platform is te bereiken via de url:  www.e-schoolkinderopvang.nl.

Eigen portal

E-schoolkinderopvang.nl biedt kinderopvangorganisaties de mogelijkheid van een besloten portal. Hierin kunnen organisaties eigen modules ontwikkelen, documenten, beeld en geluid materiaal plaatsen, etc. Zo houdt je als organisatie zelf de regie op permanente educatie van de medewerkers.

Meer weten?

Benieuwd naar het online platform www.e-schoolkinderopvang.nl? Heb je vragen? Stuur dan een mail naar helpdesk@e-schoolkinderopvang.nl.