Kans² zoekt per direct een communicatietalent!

Vacature: Communicatietalent bij  Kans²

Soort functie: Stage/werkervaringsplek

Vanaf: Per direct

Dienstverband: 16 uur per week

Soort organisatie: Kans² is een trainings- en loopbaanadviesbureau waarbij persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Een jong bedrijf met veel ambitie.

Functie omschrijving:

Je kunt bij Kans² als individu of als bedrijf terecht voor trainingenoutplacementloopbaanbegeleiding, coaching en re-integratie. Wij begeleiden werknemers en leidinggevenden naar nieuwe uitdagingen in hun werkende leven.

Om Kans² meer op de kaart te zetten zijn we op zoek naar een communicatietalent die Kans² wil helpen uitbouwen tot een zichtbaar succesvol bedrijf.

Takenpakket:

  • Bijhouden website en andere Social Media kanalen (Zoals Linkedin, Facebook, Twitter etc.)
  • Teksten schrijven voor website en uitingen
  • Meedenken over stadaardisering van de trainingspakketen en andere formats
  • Actualiteiten bijhouden binnen de trainings- en loopbaanwereld

Ben jij:

Sterk in schrijven, heb je interesse om voor een groeiend en sociaal bedrijf te werken en heb je veel ervaring met social media en pr? Ben je daarnaast communicatief sterk, organisatorisch aangelegd, flexibel en zelfstandig?
Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Interesse?

Reageer dan op deze interessante en leuke werkervarings/stage functie bij Kans². Je kunt een motivatie en CV sturen naar: linda@kanskwadraat.nl

Wat krijg je ervoor terug:

Kans² is een kleine en open organisatie waar je veel kunt leren zonder hierarchische verhouding. Daarnaast biedt Kans² een enorm leuke en inspirerende werkomgeving,  goede begeleiding maar ook de ruimte om zelf nieuwe initiatieven te ontwikkelen, een hoop vrijheid, veel nieuwe contacten en een stage vergoeding.