Ken je kernwaarden

Hoi, ik ben Karlijn!
Wie ben ik? Hieronder vertel ik je meer over mij en vertel ik je ook wat je kunt verwachten van een coachingssessie over jouw kernwaarden.

Ik:
Energiek | Ik ben oprecht en verbind mij makkelijk aan mensen. Mijn enthousiasme motiveert en activeert.

Doelgericht | Ik werk planmatig en behaal resultaat. Ik ben een doorzetter zonder het contact met mijn omgeving uit het oog te verliezen.

Coöperatief | Ik haal voldoening uit samenwerken en van betekenis zijn voor mijn omgeving. Dát is wat mij drijft.

Positief | Ik geloof in de kracht van positief denken. Good vibrations inspireren me om me open te stellen voor mijn omgeving.


Jij:
Je bent ambitieus. Je hebt een druk leven. Je wilt het graag goed doen. Hoe houd je alle ballen hoog?
Geen nood.
In 1 sessie  breng ik je terug naar jezelf en laat je zien waar jij écht voor staat. Wanneer je op je zelf vertrouwt kun je alles aan. Tegenslagen? Die buig jij om naar kansen. Het leven wordt niet makkelijker, jij wordt veerkrachtiger. Jouw route naar een relaxed leven.

Kernwaarden als kompas voor de toekomst
Kernwaarden geven je richting. Een kernwaarde is een volstrekt persoonlijk principe: jij bepaalt wat je écht belangrijk vindt. Door middel van het vaststellen van je kernwaarden formuleer je jouw kompas voor de toekomst. Keuzes maken wordt een stuk makkelijker! Je weet nu snel wat goed voor je is, wat bij je past en wat niet. Je weet wie je bent en waar je voor staat. Sta je voor een keuze? Past het bij je kernwaarden? Doen! Past het niet? Verzin een alternatief.

Voorbeelden van kernwaarden zijn; avontuur, groei, liefde, positiviteit, respect, verbinding en zorgzaamheid.

Ken je kernwaarden
Het gesprek duurt anderhalf uur en vindt plaats in het Oude Administratiegebouw, in het Noordhollands duinreservaat, via Skype of bij jouw thuis. Na 1 gesprek heb je jouw lijstje van persoonlijke kernwaarden. Hier ga je thuis mee aan de slag en je maakt een begin met de normen. Die zeggen hoe jij je kernwaarden wilt leven.
Een week later hebben wij het follow-up gesprek en maken we van de kernwaarden en normen één geheel. Zo heb jij je persoonlijke kernwaarden.

Leef je kernwaarden
Kom je er na het vaststellen van je kernwaarden achter dat er vragen ontstaan op bepaalde gebieden in je leven? Denk aan; gezondheid (mentaal en fysiek), relaties en werk. Leef je kernwaarden is er om blokkades op deze gebieden op te heffen. Per gebied onderzoeken we hoe jij je kernwaarden leeft en samen maken wij een plan waarmee je op alle gebieden dichtbij jezelf blijft.

Je aanmelden voor een Ken je kernwaarden gesprek?
Een sessie over jouw kernwaarden duurt 1,5 uur. Dit gesprek kan face to face of via Skype plaatsvinden. Voor een gesprek van 1,5 uur, inclusief een follow-up gesprek betaal je 139 euro.

Je kunt je hier aanmelden. Je kunt je aanmelden door ons contactformulier in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. De betaling gebeurt achteraf: via een factuur. 

Ik zou dit gesprek zeker aanraden als je wilt werken aan jezelf, jezelf wil leren kennen en wil weten wat jou intrinsiek beweegt om iets te doen. – Chris

Karlijn luistert, volgt en spiegelt heel natuurlijk. Ik ervoer vertrouwen in mij. Ik voelde me gezien en vrij om te zeggen wat ik wilde. Bijzonder hoe je in een kort gesprek écht samen tot de kern kan komen. – Telke