Uitreiking 10.000ste certificaat Baby’s in de kinderopvang

Een mijlpaal

Sylvia, pedagogisch medewerker bij Villa Vrolijk in Nijkerk (Stichting Prokino Kinderopvang) werd dinsdag 14 november in het zonnetje gezet. Zij heeft als 10.000ste deelnemer het certificaat behaald van de opleiding ‘Baby’s in de kinderopvang’ van Kans2. Zij ontving het certificaat tijdens een feestelijke uitreiking van Kans²-medewerkers Anne Bijsterbosch  en Willemijn van Grimbergen.  

Wij zijn ontzettend trots op het feit dat we al 10.000 pedagogisch medewerkers hebben mogen scholen in het werken met baby’s.

Feestelijke verrassing

Al jarenlang werkt Sylvia met een warm hart op de babygroep met 0 tot 2-jarigen. Vanochtend stond zij nog een verjaardag te vieren van een kindje op de groep. Daarna stond zij zelf in de schijnwerpers. Ze was heel verrast dat zij zo in de watten werd gelegd met een bos bloemen en een taart voor het hele team. Daarnaast ontving ze een verwenpakket van lokale ondernemers met o.a. een mok met interactievaardigheden, Hap & Slok uit Nijkerk en een cadeaubon en worteltaartpakket van De Postkamer.

Niet alleen Sylvia, maar het gehele team viel in de prijzen. Zij ontvangen samen een verdiepende babytraining naar keuze. Zodat zij helemaal up to date blijven in het werken met baby’s. Trainer Anne komt dus gauw terug op deze mooie, rustige locatie, dat al helemaal gehuld was in Sinterklaas-sferen.

Sylvia is niet de enige van haar team die Baby’s in de kinderopvang heeft gevolgd. Al sinds de coronatijd doorlopen pedagogisch medewerkers van Prokino de baby-opleiding. Het 10.001e certificaat is ook al in de maak, want een collega gaf aan dat zij de praktijkopdrachten gisteren heeft ingeleverd.

Ook het IKK-certificaat behalen? Kies de opleiding die bij jou past.

Opleiding Baby’s in de kinderopvang

Wordt babyspecialist en leer hoe je kunt bijdragen aan de veiligheid, de geborgenheid en de optimale ontwikkeling van de baby’s in jouw groep.

Baby-opleiding – voor iedereen die (nog) niet met baby’s werkt

Investeer in flexibele inzetbaarheid van personeel! Laat stagiaires of medewerkers die nu niet werkzaam zijn op een babygroep deze online opleiding volgen, zodat ook zij voldoen aan de IKK-eis.

Babies in daycare

Spreek je Nederlands maar denk en leer je in het Engels? Dan is deze versie van de baby-opleiding geschikt voor jou! Ook hiermee behaal je jouw IKK-erkend certificaat.