Trainingen te volgen via BigBlueButton

Kans Kwadraat en Eschool houden nauwlettend de situatie rond het coronavirus in de gaten en we volgen de richtlijnen die vanuit het RIVM worden gecommuniceerd. We maken gebruik van de Interactive Classroom (online lesgeven via onze leeromgeving Moodle). Zo kunnen al onze opleidingen en trainingen toch doorgaan.

Kijk voor meer informatie over ons aanbod op onze websites: Kans Kwadraat en voor E-schoolkinderopvang. Wil je bijvoorbeeld snel aan de slag en aan je IKK eisen voldoen? Start dan met de opleiding De Pedagogisch Coach, de erkende e-learning Baby’s in de kinderopvang,  of met Taal3F. Of start een online training zoals Coachend Leidinggeven, Meldcode Kindermishandeling, Een Sterke Basis of (online) Intervisie. Meer verdieping na de e-learning Baby’s in de kinderopvang? Vanaf januari bieden we Webinars aan met onderwerpen als Hersenontwikkeling, Emotionele ontwikkeling, en Spel- en speelgoed. Voor meer informatie klik hier.

We hebben al veel ervaring met online leren en het realtime delen van audio, video, dia’s, whiteboard, chat en scherm via BigBlueButton. Het stelt deelnemers in staat om via een webcam deel te nemen aan de les. De trainer/docent kan lesgeven vanuit huis en heeft daarnaast de mogelijkheid om plenair met de deelnemers in te gesprek gaan en zelfs groepsgewijs aan het werk te zetten.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? We informeren je graag via info@kanskwadraat.nl.