E-school Kinderopvang.nl wordt Kans²

Na een jarenlange samenwerking tussen E-school Kinderopvang van Clarine de Leve en Kans² van Vincent Polman zijn de twee organisaties samengevoegd. In 2022 droeg Clarine haar aandelen over aan Vincent vanwege haar pensioen.  Ons team heeft de afgelopen maanden ontzettend veel werk verricht om deze transitie mogelijk te maken. Daarom informeren we je in dit bericht met trots over onze nieuwe huisstijl, website en nieuwe leeromgeving. 

Nieuwe look

In samenwerking met Iris Wilbrink van Factor10 gaven we onze uitstraling opnieuw vorm. Het resultaat is een frisse nieuwe look in de kleuren blauw, rozerood en groen. Ook ons logo kreeg een kleine oppoetsbeurt (het grijs is vervangen door blauw).

Nieuwe website

De nieuwe website is geheel ingericht in de nieuwe huisstijl, neem gauw een kijkje: www.kanskwadraat.nl. Het is voor organisaties en deelnemers eenvoudiger om trainingen te vinden en aan te kopen.  

Eén plek voor al ons trainingsaanbod 

Zowel E-school als Kans² had een eigen leeromgeving. Die zijn nu samengevoegd in een nieuwe leeromgeving: elo.kanskwadraat.nl. Begin januari zijn hier de eerste 200 deelnemers van de opleiding Baby’s in de kinderopvang gestart!

De nieuwe leeromgeving biedt een nog fijnere leerervaring. Zo is de cursusvoortgang veel overzichtelijker voor deelnemers en zijn ze supersnel en eenvoudig ingelogd. Wij hebben meer inzicht in de voortgang, als jij of jouw medewerkers hulp nodig hebt kunnen wij hierdoor makkelijker helpen. 

We werken eraan om steeds meer trainingen en e-learnings in deze nieuwe omgeving klaar te zetten. 

  • Tot en met 1 augustus kan je nog leren in de online leeromgeving leren.e-schoolkinderopvang.nl, we houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.
  • Vanaf 1 januari worden e-learnings van E-school Kinderopvang omzet naar de nieuwe leeromgeving.
  • Bij de aankoop van nieuwe e-learnings en blended trainingen wordt geleerd in onze nieuwe leeromgeving.

Mocht je vragen hebben, mail dan naar helpdesk@kanskwadraat.nl of bel ons: 030-878 48 81.

Hartelijke groet namens team Kans² 
Volg je ons al? LinkedIn | Instagram | Facebook