Kick-off ontwikkeling Kijk je rijk voor de BSO

Herkennen, ontdekken en ontwikkelen… dat is de kracht van Kijk je rijk!

We zijn weer gestart! Vorige week was de kick-off van de ontwikkeling e-learning Kijk je rijk voor de buitenschoolse opvang! Samen met het NCKO en Nicole Benink en Willemien Beaujon slaan we de handen weer ineen voor de ontwikkeling van deze e-learning. Wij hebben er zin in!

Wat is Kijk je rijk?

Het ontwikkelen van jouw eigen interactievaardigheden begint bij het leren (her)kennen van deze interactievaardigheden. Hoe kun je dit beter doen dan gedrag bij de interactievaardigheid op beeld te zien bij pedagogisch medewerkers tijdens pedagogische situaties?

Deze beelden staan centraal in de interactieve e-learning. We hebben deze e-learning al voor medewerkers die met de doelgroep 0-4 jaar werken én binnenkort dus ook voor de doelgroep 4-13 jaar. Hoe waardevol dat voor BSO-medewerkers deze beelden straks ook herkenbaar zijn! Want het begeleiden van interacties ziet er bij baby’s toch heel anders uit dan bij een groep pre-pubers.

Blijf op de hoogte

Wil je dit ontwikkeltraject volgen, ben je nieuwsgierig naar onze videofeedback training voor de pedagogisch coach of heb je interesse in de e-learning Kijk je rijk voor de BSO? Neem dan contact met ons op! Mail of bel ons voor vrijblijvend advies: info@kanskwadraat.nl of telefonisch: 030-878 48 81. Of vul onderstaand contactformulier in.

Ontvang updates over deze e-learning

  Wat leuk dat jij op de hoogte wilt blijven over Kijk je rijk
  Organisatie

  Jouw voornaam en achternaam

  Telefoonnummer

  E-mailadres

  captcha