Nieuw! Teamcoaching in de bajes

If you can laugh together, you can work together – Robert Orsen

“Wij hebben voor ons team uitje bewust gekozen voor leuk en leerzaam! Eerst met 16 dames heerlijk gegeten ‘in de lik’ om vervolgens 3 cellen in te gaan om binnen de tijd een escape te verwezenlijken! Fanatiek, serieus maar ook grappig om te zien wie de leiding neemt of juist de ‘bevelen’ opvolgt. De coaching na de escape onder leiding van Camiel is als leerzaam en zeer nuttig ervaren. Als je al zolang met elkaar werkt als wij doen is het goed om je bewust te zijn welke rol je in het team hebt en de kunst & effecten van goede feedback weer eens te bespreken! Onze complimenten Vincent en Camiel!” Alma, Kinderdagverblijf Pietje Bell en Pietje Puk

Lukt het om met jouw team te ontsnappen uit de oudste gevangenis van Nederland?
Kans²  biedt in samenwerking met Gajes in de Bajes een unieke teamdag aan. Op een ludieke manier met je team aan de slag, tijdens een geheel verzorgde teamdag.

Aanbod teamcoaching in de bajes
Een unieke combinatie op één locatie! Samen met je team word je opgesloten in een echte cel. Vinden jullie alle attributen en aanwijzingen om net als Gerrit B. binnen de tijd te ontsnappen? Samenwerken was nog nooit zo belangrijk.

Welke talenten heeft ieder teamlid? Hoe verloopt de communicatie? Na de escape evalueren onze trainers het teamproces. Niet alleen een spannend en leuk teamuitje maar ook leerzaam.

Teamcoaching + escaperoom
Met je team neem je deel aan de escaperoom activiteit. Daarna volg je samen de training en krijg je inzichten en interventies voor teamontwikkeling. En wat er is er leuker om na deze activiteiten samen de dag te evalueren tijdens een borrel of barbecue?

Wat kun je verwachten? Een optioneel programma

Ochtend:
Ontvangst en opsluiting Escape room. Duur 60 minuten
Lunch:  
Verzorgde lunch – duur: 1 uur
Middag:  
Workshop of training (duur: vanaf 1 dagdeel) op het gebied van teamcoaching.

U kunt ook kiezen voor andere thema’s.

Voorbeelden hiervan zijn:

 • Effectief communiceren
 • Leiderschap
 • Oplossingsgericht werken/communiceren
 • Reflecteren
 • Talentontwikkeling

Onze trainers kijken tijdens de escape mee in de controle ruimtes zodat niets en niemand onopgemerkt blijft. Deze activiteit geeft in korte tijd veel informatie over de dynamiek binnen het team. Tijdens de training reflecteren de trainers samen met de teams hoe de samenwerking verliep in de Escape room. De training wordt ook op maat gemaakt. Zo kun je er vanuit gaan dat de training aansluit bij het team.


Kort samengevat:

 •   Spannende activiteit, inspiratie en reflectie in één dag
 •   Op een uitdagende manier bezig zijn met individuele rollen- en kwaliteiten in het team en   teamuitdagingen
 •  Uit de sleur van alledag: uit je comfortzone en groeien als team

 Waarom teamontwikkeling en gamification?
Tijdens de escape moeten teams samen aan de slag en worden zij uitgedaagd om op een andere manier   samen te werken. Dit kan zijn met een stimulerend vraagstuk om het team verder te ontwikkelen, maar ook omdat het nieuwe inzichten en impulsen geeft voor betere samenwerking. Welke rol pak jij en hoe versterken jullie elkaar?

Achterliggende gedachte
Kans² gelooft dat leren en ontwikkelen het beste gaat in een omgeving waar ook gelachen wordt. Waar de grenzen van de comfortzone worden opgerekt, maar met de veiligheid waar dit nodig is.

We versterken de samenwerkingsrelatie die je als team met elkaar hebt.

Wat zijn ieders persoonlijke talenten, vaardigheden en ontwikkelpunten? Hoe verloopt de samenwerking en wat zijn ontwikkelpunten? Laat je inspireren en ga samen de uitdaging aan!

Aanvullende informatie

 • De teamdag vindt overdag plaats, in overleg kan dit ook ’s avonds plaatsvinden (alleen op werkdagen).
 • De maximale groepsgrootte is 18 personen. We beschikken over 3 escaperooms met een capaciteit van 6 personen per cel. Wat inhoudt dat het spel tussen de 3 en 18 personen tegelijkertijd gespeeld kan worden.
 • De teamtraining of workshop vindt op dezelfde locatie plaats. Hiervoor zijn speciale ruimtes beschikbaar.
 • Het programma is ook geschikt voor overkoepelende en multidisciplinaire teams die op projectbasis samenwerken.
 • Programma’s worden op maat gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan een afsluiten met een diner, een barbecue of een meerdaags programma op eigen locatie.

Contact
Vragen of persoonlijk advies? Neem contact op met Kans², via: info@kanskwadraat.nl of 030-8784881 .
We werken met verschillende team- en ontwikkelinstrumenten, een voorbeeld daarvan is DISC.