Coaching

Op zoek naar een coach?

Ben jij op zoek naar een coach voor hulp bij veranderingen of lastige situaties in je werk of thuissituatie, bij loopbaanvragen of het verder ontwikkelen van je talenten? Ben je op zoek naar ander werk of heb je ondersteuning nodig om je werk te behouden? Kans² denkt dat iedereen met plezier aan het werk kan! Wil jij dat ook?

De coaches van Kans² begeleiden je bij de uitdagingen in jouw werkende leven. Nieuwe inzichten helpen je de kwestie van meerdere kanten te belichten, te verdiepen en zo zoek je samen met je coach naar passende oplossingen om jezelf verder te ontwikkelen. Zodat jij je weer energiek en uitgedaagd voelt en een duidelijk plan voor jouw toekomst kan maken.

We bieden de volgende coachingstrajecten aan:

Klik en lees meer over ons aanbod.

Onze werkwijze

Tijdens de kennismaking bespreek je samen met de coach hoe jullie jouw coachingstraject gaan inrichten. Onze werkwijze in het kort:

  • Aan de hand van een beknopt theoretisch kader leer je over de situatie op de huidige flexibele arbeidsmarkt en hoe jij hier kansen kan creëren.
  • Aandacht voor acceptatie en verwerking van jouw huidige (werk)situatie.
  • Je gaat aan de slag met oefeningen, korte tests, gesprekscasussen, loopbaanassessment en mentale werkpatronen. Doel: je bewust maken van je zelfbeeld, zodat jij antwoord kan geven op de vragen ‘wie ben ik’, ‘wat kan ik’ en ‘wat wil ik’.
  • Ga aan de slag met de basisvaardigheden om jezelf te presenteren op je werk en in sollicitatiegesprekken.
  • Maak een loopbaanassessment, met de uitgebreide rapportage van de uitkomsten stippel je samen de mogelijke vervolgstappen uit.
  • Van elk gesprek maak je een reflectieverslag, waarin je de essentie en jouw nieuwe inzichten en plannen vastlegt.

*In het geval van re-integratie bepalen we eerst of jij klaar bent voor de arbeidsmarkt, waarna we eventuele belemmeringen om aan het werk te gaan, gezamenlijk aanpakken.

Kosten

Vaak wil een werkgever bijdragen aan jouw loopbaanontwikkeling. Mag je van je werkgever een traject bij Kans² volgen, geef dit aan ons door en wij nemen contact op met je werkgever. In geval van outplacement neemt de werkgever over het algemeen de kosten van het outplacementtraject voor zijn rekening.

Ontvang je een uitkering? Meestal kan je dan zelf beslissen welke begeleiding en welke coach het beste bij jou past. Je kan door middel van een IRO (Individuele Re-integratie Overeenkomst) bij het UWV of je gemeente doorgeven door welk re-integratiebureau je gecoacht wilt worden. Kans² vult samen met jou het formulier in en organiseert de verdere benodigde administratieve handelingen.

Ben jij werkgever?

Lees wat jij kan betekenen voor je medewerker(s).