Over Kans²

Wij helpen jou!

Kans² stimuleert jou als professional door middel van trainingen en coaching je eigen kracht te vinden en in je kracht te blijven. Zodat jij kan groeien als mens, in je rol op je werk en in het contact met jouw doelgroep. Met als doel dat jij klaar bent om jouw organisatie succesvol te helpen inspelen op nieuwe kansen, groei en veranderingen.  

Kans² helpt ontwikkeling en verandering te realiseren door leeroplossingen op maat te bieden. Deze leeroplossingen helpen jou en jouw organisatie echt verder én leveren plezier op.

Ons team staat voor je klaar

Vincent

Directeur Kans²
“Met ontzettend veel plezier ben ik elke dag samen met een fantastisch team aan het werk aan een heel mooi doel; medewerkers van mensgerichte sectoren ondersteunen door middel van scholing en coaching. Als directeur besteed ik naast de strategie en aansturing veel tijd aan samenwerkingen en relatiebeheer. Sinds de oprichting in 2009 ga ik elke dag fluitend naar mijn werk!”

Johan

Operationeel manager
“Iedere dag zetten mijn collega’s zich in om professionals in mensgerichte sectoren hun kracht en talenten te laten ontdekken en ontwikkelen. Mijn rol als operationeel manager is om ze hierbij te ondersteunen en te faciliteren.

Door middel van continu verbeteren worden mijn collega’s en ik iedere dag een nét iets betere versie van onszelf, en daar plukken onze klanten de vruchten van!”

Marieke

Onderwijskundige
“Ik laat graag zien hoe leuk leren kan zijn, waarbij ik het belangrijk vind om pedagogisch professionals zich trots te laten voelen op het belangrijke werk dat zij doen. Of het nu om de ontwikkeling van een e-learning of training gaat; het product moet de deelnemer inspireren, verrijken en bevestiging geven.”

Ramona

Pedagogisch ontwikkelaar
“Pedagogisch professionals vervullen een betekenisvolle rol in de ontwikkeling van kinderen. Beiden ontwikkelen zich op hun eigen manier én met hun eigen talenten. Ik vind het een uitdaging hier passende leeroplossingen bij te ontwikkelen, zowel offline als online. Ik krijg energie als deelnemers eigenaar worden van hun eigen leerproces en een ‘aha-moment’ ervaren tijdens hun leerreis.”

Laura

E-learning ontwikkelaar
Het is voor mij een leuke uitdaging om leerproducten te maken waaraan pedagogisch professionals plezier beleven en tegelijkertijd  veel van leren. Zij hebben een belangrijke taak in de maatschappij, waardoor ik het zeer waardevol vind om een bijdrage te leveren aan hun ontwikkeling. Werk met impact, daar ga ik voor!

Joëlle

E-learning ontwikkelaar
Als e-learning ontwikkelaar combineer ik mijn passie voor leren met mijn achtergrond als grafisch vormgever. We zijn gespecialiseerd in het creëren van boeiende en interactieve leerervaringen voor de kinderopvang. Daarbij ligt mijn focus op het ontwerpen van leerproducten die zowel educatief als visueel stimulerend zijn.

Willemijn

Programmamanager e-learning
“Mijn jarenlange ervaring als leidinggevende bij een kinderopvangorganisatie pas ik nu toe bij dit energieke bedrijf. De kinderopvang staat voor het ontwikkelen, uitdagen en prikkelen van kinderen én de pedagogisch professionals. Dat is precies wat ik met ons online scholingsaanbod wil bereiken. Samen kijken we hoe we maatwerk kunnen bieden, zodat jij in je kracht wordt gezet!”

Anne

Trainer
“Pedagogisch professionals te mogen trainen en coachen en op die manier samen een kwaliteitsslag in de branche kinderopvang te mogen realiseren, dát is waar mijn hart ligt. We doen het samen! Samen teruggaan naar de bron (waar doen we het voor?) en vooruitkijkend naar de toekomst (wat willen we realiseren?) zorgt voor tal van mooie inzichten en initiatieven in deze branche. En dat ik daar dan aan mag bijdragen en mijn expertise daarin mag verwerken/verrijken – dat is toch fantastisch?”

Iris

Trainer
“Als trainer en pedagoog is niets mooier dan pedagogisch professionals te begeleiden en hen leren stevig te staan in hun eigen professionaliteit en ontwikkeling. Ik geniet ervan als deelnemers zich veilig genoeg voelen en geactiveerd en geïnspireerd raken om nieuwsgierig te worden naar zichzelf. Zowel naar zijn/haar kracht of talent, als kwetsbaarheid of blinde vlek. Met plezier in ontwikkeling!”

Annemarie

Coördinator trainingen
“Vanaf het moment dat een organisatie geïnteresseerd is in een training of opleiding tot aan het moment van de eindevaluatie voel ik me nauw betrokken. Ik heb ook veel contact met trainers en deelnemers en ik ben gedreven om alles in goede banen te leiden.”

Lindsey

Coördinator trainingen
“Een training inplannen behelst veel coördinatie; plannen, organiseren en vooral heel veel data afstemmen. Het persoonlijke contact met verschillende organisaties, deelnemers en trainers is wat het werk als coördinator extra leuk maakt! Vooral nu deelnemers trainingen volgen in onze eigen trainingsruimte op ons kantoor.”

Samantha

Coördinator trainingen
“Door het coördineren van de trainingen draag ik bij aan de voorbereiding, het plannen en help ik mee de kwaliteit hoog te houden. Ik krijg ontzettend veel energie van het voorbereiden en het organiseren om zo bij te dragen aan de ondersteuning van collega’s, trainers en deelnemers.  Zodat zij zich kunnen blijven ontwikkelen.”

Barbara

Marketing & communicatie
“Ik draag graag bij aan goed gewaardeerde trainingen; dé plek om te leren, te ontmoeten en te verdiepen. Met een kritisch oog voor beeld en taal draag ik bij aan het uitwerken en uitvoeren van de (online) marketingcommunicatie en coördinatie van de trainingen.”

Rinie

Senior adviseur
“Een goed gesprek doet er toe om tot de juiste keus voor scholing en coaching te komen. Ik houd er van om met organisaties mee te denken zodat hun medewerkers optimaal kunnen functioneren en met veel plezier dagelijks hun werk doen! Gerichte deskundige scholing en coaching kan het verschil maken, daar ben ik van overtuigd.”