Duurzaamheid & MVO

Wij dragen graag ons positieve steentje bij!

We houden onze ecologische voetprint zo laag mogelijk

Ons beleid is om zo min mogelijk te printen; brochures en trainingsmateriaal zijn allemaal digitaal beschikbaar. We gebruiken refurbished apparatuur, 80% van onze medewerkers komt op de fiets en samen lunchen we zoveel mogelijk biologisch en vegetarisch. Onze trainingslocaties zijn altijd centraal gelegen en goed bereikbaar met het ov. Ook ons nieuwe kantoor in De Meern is makkelijk met ov, fiets en auto te bereiken.

Zoveel mogelijk circulair

Onze trainingsruimte & kantoor is zoveel mogelijk circulair. Ze bevinden zich in een pand dat voorheen dienst deed als kantoor van een bank, in de kelder is nog een echte bankkluis te vinden. Daar staat onze tafeltennistafel nu.

Het meubilair zoals de schoolbankjes en de stoelen zijn overgenomen en krijgen nu een tweede leven. Veel planten hebben we kunnen redden van de container en een deel van het decoratiemateriaal lag te verfstoffen op onze zolders en draagt nu weer bij aan een fijne sfeer!

Duurzaam en goede doelen

Met verjaardagen vragen we geen cadeaus, maar doneren we een bedrag aan een gekozen goed doel van de jarige medewerker. Op beurzen en aan geslaagde deelnemers delen we bloemzaadjes uit: samen groeien en bloeien. En met teamuitjes kijken we ook altijd naar duurzame opties.

Sponsoren van een training

Elk jaar stellen we een e-learning of training kosteloos ter beschikking aan de medewerkers een organisatie die dit goed kan gebruiken om het verschil te maken. Zo stelden we de opleiding Baby’s in de kinderopvang kosteloos beschikbaar aan de Kangoeroe Community School in Paramaribo (Suriname). Het is een brede school met kinderopvang, de basisschool en naschoolse opvang onder één dak. In de kinderopvang worden kinderen liefdevol verzorgd en de ontwikkeling van de kinderen wordt op een speelse manier gestimuleerd. De opleiding draagt bij aan de kennis en kunde van de medewerkers.

Zo maken we samen het verschil!