Nieuwe collega’s

Trots stellen we onze nieuwe collega’s voor die ons team zijn komen versterken.


Purdey Hof, 31 jaar en per 1 juni 2020 in dienst als coördinator trainingen bij Kans². In het verleden ben ik actief geweest in de kinderopvang en het onderwijs en heb verschillende projecten mogen aansturen in het kader van pedagogische kwaliteit, trainingen en business development. De visie van Kans² om maatwerk te leveren aan organisaties om professionals in hun kracht te zetten past bij mijn talenten en bij mij als persoon. Daarom kijk ik ernaar uit om mijn eigen talenten en ervaringen bij Kans² in te gaan zetten. In mijn vrije tijd hou ik van reizen, tuinieren en train ik veel met mijn hond. Ik kijk ernaar uit om je vanuit mijne nieuwe rol te ontmoeten.  

Diede Oudenampsen, 26 jaar en per 1 maart in dienst bij E-schoolkinderopvang en Kans² als opleidingsontwikkelaar. Mijn achtergrond als onderwijskundige zet ik in bij het ontwikkelen van (nieuwe) opleidingen en trainingen. Nadenken over de leukste en meest effectieve manier van (online) leren geeft mij energie! Ik zet mij dan ook graag in om de hardwerkende professionals in deze sectoren op een leuke manier te helpen ontwikkelen en groeien.  In mijn vrije tijd hou ik van reizen, zingen en met leuke dingen doen met vrienden.

Maaike van Hengstum – ’t Hart, 37 jaar en per 1 maart in dienst bij E-schoolkinderopvang en Kans² als medewerker training en planning. Sinds vorig jaar Mei getrouwd en heb drie kinderen, Lucas, Maurits en Hugo. Na 13 jaar met veel plezier op de kinderdagverblijf en BSO te hebben gewerkt merkte ik dat ik meer uitdaging zocht. Ik ging steeds meer de administratieve kant van het werk doen en besloot op zoek te gaan naar een nieuwe baan, het liefste een die aansloot bij de kinderopvang. En die heb ik gevonden bij E-schoolkinderopvang en kans²! Ontzettend leuk om meer over het cursusaanbod te weten en dat mijn vroegere collega’s op deze manier bijgeschoold gaan worden zodat de kinderopvang nóg professioneler kan worden. Ik ben heel blij dat ik nu een tussenpersoon kan zijn voor pedagogische medewerkers en de pedagogische coaches door middel van de helpdesk van E-schoolkinderopvang. In mijn vrije tijd ga ik graag met de kinderen op stap, lekker wandelen in het bos, of spreek ik af met vriendinnen in de stad.