Onze visie op leren

Focus op talent geeft energie!

Je voelt jouw kracht als je de kans krijgt deze te ontdekken, te ontwikkelen en door het inzetten en ontwikkelen van je eigen talenten. Doen waar je goed in bent, maakt trots op wat je doet.

Het vergroot jouw vermogen jezelf te sturen en eigen problemen op te lossen. Maar ook om je te verbinden met de organisatie, het team, de collega’s en de kinderen / studenten / cliënten.

Leren…

begint met oprechte aandacht en verbinding

Je stapt sneller uit je comfortzone als jij je gezien en gehoord voelt. Oprechte interesse, er mogen zijn en een gevoel van veiligheid vormen de basis van elk leertraject. Dit nodigt uit tot leren. Als professional ervaar je een uitnodigende aanpak die plezierig, mensgericht én uitdagend is. Daardoor is het makkelijker je open te stellen. Om sámen met anderen te leren, op een manier die bij jou past.

vindt plaats vanuit intrinsieke motivatie

What’s in it for me? Pas als je de urgentie ervaart of het nut ervan inziet, stel je je open voor leren en ontwikkeling. Dit gevoel van urgentie kan ontstaan vanuit nieuwsgierigheid, pijn of verlangen. Leren is effectiever als jij zelf de regisseur wordt van jouw eigen leerproces. Het effect? Meer impact van de training.

We dagen je uit stil te staan bij wat jíj wil leren, wat jij nodig hebt om jezelf te versterken. Het effect? Je hebt scherp wat het jou oplevert en waar jij aan bij wíl dragen. Je brengt je voornemens en het geleerde in de praktijk en vergroot je zichtbaarheid binnen de organisatie.

is effectiever, makkelijker én leuker wanneer je vertrekt uit eigen kracht

Focus op talent geeft energie! Tegelijkertijd heb jij meer groeipotentieel op de punten waar jouw talent ligt. Vertrekken vanuit eigen kracht en successen verhoogt het zelfvertrouwen, de motivatie en de ontwikkelmogelijkheden. Leren wordt makkelijker als het leuk is en zichtbare resultaten oplevert.

Als professional ervaar jij een positieve, oplossingsgerichte aanpak, waarbij bewustzijn en benutten van innerlijke kracht de basis is. Het effect: er ontstaat energie, ruimte en beweging. Je beleeft plezier aan het leertraject en voelt je gemotiveerd een volgende stap te zetten.

versnelt door een sterke combinatie van praktijkgerichte leervormen

Wij geloven in leren vanuit de praktijk en leren in de praktijk. Met een creatieve mix van leervormen stimuleren we het geleerde in praktijk te brengen. Denk bijvoorbeeld aan rollenspelen met een acteur, coaching on the job, online advies van een expert of praktisch inzetbare hulpmiddelen.