Vyvoj Opleiden + Kans Kwadraat = E-school BV

Het is officieel! Na een samenwerking die anderhalf jaar geleden is begonnen zijn Vyvoj Opleiden en Kans Kwadraat nu officieel samen eigenaar van E-school BV!

We hebben ontzettend veel zin om samen met ons team hele mooie nieuwe e-learning modules en trainingen te gaan ontwikkelen aankomende tijd. Wat betekent deze samenwerking voor jou?

Door de samenwerking van Vyvoj Opleiden en Kans Kwadraat wordt jarenlange ervaring en kennis gebundeld. Daarnaast wordt ook het bestaande netwerk van trainers en coaches vergroot waardoor het aanbod groeit en de branche nog beter bediend kan worden. Beide organisaties zijn CRKBO geregistreerde instellingen voor het verkorte beroepsonderwijs.

Clarine: ‘Door onze jarenlange ervaring in het werken binnen de branche spreken wij de taal van de kinderopvang. Deze ervaring en onze expertise maakt dat de leeromgeving een vakinhoudelijk product van hoge kwaliteit is. Met onze modules en praktijktrainingen sluiten we aan bij de leer- en opleidingsvragen uit de beroepspraktijk en bij de kwaliteitseisen van de kinderopvang. We volgen de landelijke discussie op het gebied van opleidingen en sluiten met de modules zoveel mogelijk aan bij de actuele ontwikkelingen’.

Vincent: ‘Door samen te gaan werken versterken we onze kennis en kunde en kunnen we nieuwe e-learning modules ontwikkelen en ons aanbod niet alleen verbreden maar ook verdiepen. Een visie die we beide delen is dat permanente educatie voor de kinderopvangbranche van groot belang is.

We bieden momenteel 17 e-learning modules aan, waarvan de module Baby’s in de kinderopvang het populairst is. In deze module, die voor de wet IKK erkend is, doorlopen deelnemers een theoretisch deel dat afgesloten wordt met een toets. Daarna gaan ze aan de slag met praktijkopdrachten die alleen of samen met collega’s gemaakt kunnen worden. Uiteindelijk worden de praktijkopdrachten nagekeken door onze pedagogen waarmee getoetst wordt of de deelnemer een goede vertaalslag van theorie naar praktijk heeft gemaakt. Inmiddels hebben we ook een aantal organisaties die via ons een eigen online leeromgeving aanbieden aan hun medewerkers. Denk daarbij aan een leeromgeving waarin e-learning modules staan met een eigen look en feel. Daarnaast hebben ze natuurlijk ook toegang tot alle modules van E-schoolkinderopvang.nl  

De leeromgeving van E-School B.V bestaat 13 jaar en is samen met het werkveld kinderopvang ontwikkeld. Kans Kwadraat verzorgt al ruim 10 jaar trainingen op maat aan een groot aantal kinderopvangorganisaties.