Quick scan IKC

Waar pak jij straks de draad weer op?

Elke onverwachte gebeurtenis kan een beginnende of langer lopende samenwerking verstoren: een wisseling van directeur, het vertrek van een van de vaste kartrekkers in je team of ziekte. En zeker een ingrijpende gebeurtenis als de Coronacrisis hakt er flink in. Een logische reactie is dat je je op zo’n moment terugtrekt op eigen terrein, zeker als de samenwerking nog vers is.

Hoe is het met jullie samenwerking gegaan in deze coronacrisis? Heeft het jullie als IKC-team dichter bij elkaar gebracht of zijn de wegen tussen onderwijs en kinderopvang weer meer gescheiden en is het ieder voor zich?

Als kinderopvang en school wil je natuurlijk nog steeds het beste voor ieder kind. Maar het zijn roerige tijden geweest en nog steeds. Hoe krijg je het voor elkaar om samen weer sterk te staan in deze roerige tijd. Misschien vind je elkaar juist weer meer op een andere manier of ander gebied. Ik hoop het van harte.

Wil jij de komende tijd gebruiken om eens goed kijken waar jullie nu staan? Heb je het gevoel dat je kindcentrum ontwikkeling stagneert of wil je je beraden op de volgende stappen?

Op basis van het stappenplan ‘IKC in 7 stappen’ heeft Christy Pach een Quick Scan IKC ontwikkeld. De scan helpt je om in korte tijd te onderzoeken welke stap je nu het beste als eerste kunt zetten.  

Ben jij bestuurder, schooldirecteur of kinderopvang manager en wil je in korte tijd weten waar je staat in je kindcentrum ontwikkeling? Wie weet popt er al een locatie op in je gedachten. Het zou geweldig zijn wanneer je mee wilt doen aan de pilot om dit instrument te verfijnen.

Christy zoekt maximaal 7 mensen die mee willen doen deze pilot.

Stuur een e-mail naar info@christypach.coach of whatsapp 06-572 510 81 voor het maken van een afspraak.

Jarenlange kennis en ervaring van team- en organisatieontwikkeling in kinderopvang en IKC staan tot je beschikking. Het kost je slechts 2 uurtjes van je tijd en het luttele bedrag van 64 euro.