Subsidiemogelijkheden

Voordeliger scholen met een subsidie

Een subsidiebijdrage maakt het voor jou of jouw organisatie voordeliger om een opleiding of training te volgen. Kans² kent de mogelijkheden voor subsidie voor jouw leertraject. We bespreken de mogelijkheden voor jouw organisatie in een persoonlijk adviesgesprek en we helpen je graag bij de subsidieaanvraag.

Subsidie Tel mee met taal

Voor taalscholing van medewerkers is door ministeries van OCW, SZW en VWS geld beschikbaar gesteld voor werkgevers die hun medewerkers op taal willen scholen, via de subsidie Tel mee met taal. Met de subsidie kunnen werkgevers tot 67% van de kosten van het taaltraject vergoed krijgen.

Van 1 januari tot en met 28 februari 2023 is het mogelijk de subsidie aan te vragen.

STAP-budget

Vergroot jouw inzetbaarheid op de arbeidsmarkt. Werk aan jouw persoonlijke ontwikkeling en ontvang maximaal € 1.000 STAP-budget voor een training naar keuze. Onze trainingen en opleidingen zijn erkend door de NTRO, daardoor is het STAP-budget voor onderstaande scholingsactiviteiten in te zetten.

Het volgende tijdvak gaat open op 28 februari 2023.

SLIM-subsidie

Investeer in de kennis, groei en ontwikkeling van jouw medewerkers met de SLIM-subsidie voor het midden- en kleinbedrijf. Zo maak je jouw medewerkers en jouw organisatie toekomstbestendig. Aanvragen van de SLIM-subsidie is twee keer per jaar mogelijk.