Waarvoor zet jouw organisatie de SLIM-subsidie in?

Samen laten we talent groeien!

Investeer in de kennis, groei en ontwikkeling van jouw medewerkers met de SLIM-subsidie voor het midden- en kleinbedrijf. Zo maak je jouw medewerkers en jouw organisatie toekomstbestendig. Aanvragen van de SLIM-subsidie is twee keer per jaar mogelijk.
Kans² helpt jou met het uitwerken van de aanvraag en het implementeren van het plan. We bespreken de mogelijkheden voor jouw organisatie in een persoonlijk adviesgesprek.

Voor welke activiteiten kan je subsidie krijgen?

Subsidie is mogelijk voor:

 • Het doorlichten van de onderneming, resulterend in een opleidings- of ontwikkelplan gericht op het inzichtelijk maken van de scholingsbehoefte vanuit het perspectief van de onderneming;
 • Het verkrijgen van loopbaan- of ontwikkeladviezen voor werknemers;
 • Het ondersteunen en begeleiden bij het ontwikkelen of invoeren van een methode in een onderneming die werknemers in het bedrijf stimuleert hun kennis, vaardigheden en beroepshouding verder te ontwikkelen tijdens het werk;
 • Het gedurende enige tijd bieden van praktijkleerplaatsen ten behoeve van een beroepsopleiding of een deel daarvan in de derde leerweg (geen BOL- of BBL-traject) bij een erkend leerbedrijf.

De start van het initiatief moet uiterlijk binnen zes maanden na het sluiten van het tijdvak plaatsvinden. Een project aangevraagd door een mkb-onderneming mag maximaal twaalf maanden duren. Een project uitgevoerd door een grootbedrijf of samenwerkingsverband mag maximaal 24 maanden in beslag nemen.

Waarvoor zet jouw organisatie de SLIM-subsidie in?

Ontwikkel met Kans2 een leeroplossing op maat. Wij kunnen jouw organisatie helpen met:

 • het in kaart brengen wat de ontwikkelbehoefte is binnen jouw organisatie. Deze behoefte wordt vervolgens vertaald in een toekomstgericht opleiding- en ontwikkelplan.
 • het huidige opleidingsplan beter laten aansluiten op de pedagogische visie en het pedagogisch beleid.
 • een e-learning of opleiding op maat (laten) ontwikkelen
 • het opzetten van een eigen academie

Specifieke leerwensen?

We bespreken de mogelijkheden in een persoonlijk adviesgesprek, vul onderstaand contactformulier in en we nemen contact met jou op.

Contact

Voor inhoudelijke vragen of voor een vrijblijvend adviesgesprek kun je contact opnemen met Kans² op telefoonnummer 030-8784881 of per e-mail info@kanskwadraat.nl.

Ik wil hulp bij mijn subsidieaanvraag

  Ik wil hulp bij mijn subsidie aanvraag

  Organisatie

  Naam

  Om welke subsidie gaat het?

  Aantal deelnemers voor de subsidie aanvraag

  Telefoonnummer

  E-mailadres

  Korte beschrijving van jouw vraag(verplicht)

  Neem de validatiecode over
  captcha