Vraag de Tel mee met Taal subsidie aan voor jouw medewerkers

Hebben jouw medewerkers een taaltraining nodig om taalniveau 3F te behalen?

Hoe vaardiger pedagogisch medewerkers zijn met taal, hoe meer zij kunnen betekenen voor de taalvaardigheid van de kinderen op je groep. Kansbiedt een 3F taaltraject aan die hen klaarstoomt voor de taaltoets(en) van UvA Talen. Met deze training leren jouw medewerkers met meer vertrouwen communiceren met de kinderen en hun ouders in hun dagelijkse werk in de kinderopvang.

We bieden taaltrainingen aan die bij het tempo en niveau van jouw medewerkers passen. Dat betekent persoonlijke begeleiding van onze taaltrainers, kleine groepen en heel veel oefenmateriaal. We bieden 12- en 30-uurs trainingen, examen- en faalangsttrainingen aan. Ook maatwerk en incompany trainingen zijn mogelijk.

Tot 67% vergoed met subsidie Tel mee met taal

De subsidie is bedoeld voor medewerkers met een taalniveau lager dan 2F. De volgende aanvraagperiode loopt van 1 januari t/m 29 februari 2024. We helpen je graag met jouw aanvraag.

Ik wil hulp bij mijn subsidieaanvraag

  Organisatie

  Naam

  Aantal deelnemers voor de subsidie aanvraag

  Telefoonnummer

  E-mailadres

  Korte beschrijving van jouw vraag(verplicht)

  Neem de validatiecode over
  captcha

  Financiering via de gemeente

  Werk je op een groep met voorschoolse educatie (VE-groep), dan geldt de taaleis ook voor jouw leesvaardigheid. Dit bestaat uit de deelvaardigheden zakelijke teksten en fictionele, narratieve en literaire teksten. Veel gemeenten bieden ook financiering voor de 3F taaltraining voor VVE-medewerkers. Vraag naar de mogelijkheden bij jouw gemeente of vraag ons contact op te nemen.

  Onze 3F taaltrainingen voor pedagogisch medewerkers

  Niveaubepaling

  12-uurs training
  (online)

  30-uurs training – met subsidie (online)

  Examentraining
  (online)

  Contact

  Inhoudelijke vragen? Mail of bel ons voor vrijblijvend advies: info@kanskwadraat.nl of telefonisch: 030-878 48 81.