Vakinhoudelijke trainingen over baby’s

Werken met baby’s

Wordt babyspecialist en leer alles over de ontwikkeling van baby’s. Bekijk ons aanbod hieronder. We hopen je te inspireren om met die nieuwe kennis je vaardigheden tijdens je werk in de babyopvang te vergroten.

Opleiding Baby’s in de kinderopvang

Wordt babyspecialist en leer hoe je kunt bijdragen aan de veiligheid, de geborgenheid en de optimale ontwikkeling van de baby’s in jouw groep.

Voor als je (nog) niet met baby’s werkt

Werk je nu op de BSO, peuteropvang en wil je af en toe kunnen invallen op een groep met baby’s? Volg dan deze online opleiding en voldoe aan de IKK-eis.

Workshop babygebaren voor de kinderopvang

Wil je jonge kinderen een stem ‘ in handen geven’ dat de periode overbrugt van taal begrijpen naar kunnen spreken?  Dan is deze workshop iets voor jou!

Meldcode kindermishandeling en huiselijk geweld

Op welke signalen moet je als professional letten als het gaat om kindermishandeling? Wanneer is ingrijpen gewenst? In deze incompany training leert jouw team werken met de meldcode.

Opfris en verdieping Meldcode

Wil je de kennis over de meldcode in jouw team up to date houden? De opfristraining bevat een opfris-quiz, gespreksvaardigheden en dilemma’s uit de dagelijkse praktijk. Zodat jullie weten hoe te handelen bij vermoedens van kindermishandeling

Kinder EHBO+BHV

Nieuw in ons aanbod! Behaal je kinder-EHBO certificaat en je BHV-certificaat in slechts 1 dagdeel. Deze voldoen aan de eisen van de wet IKK.

Kinderen en emoties

Bij sommige kinderen krijg je het gevoel dat je ze niet goed kunt peilen of kunt bereiken. Als je maar de juiste snaar kon raken… Deze training leert jou omgaan met én reageren op emoties van kinderen.