Kijk je rijk

Nieuw! Training gericht op videofeedback en interactievaardigheden

Kijk je rijk basistraining – voor pedagogisch medewerkers

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Het gecoacht worden met videobeelden is een mooie manier om concreet te reflecteren op jouw gedrag als pedagogisch medewerker.
Hoe ontwikkel je interactievaardigheden met videobeelden? Start met Kijk je rijk basistraining, speciaal voor pedagogisch medewerkers. Leer en herken de interactievaardigheden in een interactieve e-learning. Film, reflecteer en ontwikkel op jouw interactievaardigheden in praktijkgerichte groepsbijeenkomsten en in individuele coachgesprekken met de trainer.

Voor pedagogisch coaches: Kijk je rijk Train de (team)coach

Ben je pedagogisch coach? Ga dan aan de slag met het coachen op interactievaardigheden met videobeelden in de training Kijk je rijk – Train de (team)coach. In de e-learning leer je interactievaardigheden op beeld te herkennen waarna je direct in de praktijk aan de slag gaat met videofeedback. Je leert goede filmopnames te maken, het beeld te analyseren en vervolgens met de pedagogisch medewerker hierover in gesprek te gaan. Leer vanuit positiviteit de pedagogisch medewerker te laten ontdekken waar zijn talenten en kwaliteiten liggen en hoe je het beeld het woord laat doen. De filmbeelden van deze coachgesprekken bespreek je met groepsgenoten en een ervaren trainer tijdens intervisiesessies. Of te wel: leren door te doen!

  Ik word graag op de hoogte gehouden over de training Kijk je rijk

  Organisatie (verplicht)

  Naam (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Neem de validatiecode over
  captcha

  Samenwerking ontwikkeling Kijk je rijk

  Voor de ontwikkeling van deze trainingen werkt Kans2 samen met ROC Midden Nederland en het Nederlands Consortium Kinderopvang Onderzoek (NCKO). Het NCKO doet onderzoek naar de pedagogische kwaliteit van Nederlandse kinderopvang en heeft de interactievaardigheden ontwikkeld. Samen met het werkveld zijn er voor de training filmopnames gemaakt van pedagogisch medewerkers tijdens hun dagelijks werk. Om daarmee op een praktijkgerichte manier de deelnemers te trainen in het herkennen van de interactievaardigheden.