Kijk je rijk – voor pedagogisch medewerkers

De manier waarop je omgaat met de kinderen op de groep noemen we jouw interactievaardigheden. Deze bepalen voor een groot deel de pedagogische kwaliteit bij jou op de groep. In deze e-learning leer je de interactievaardigheden te herkennen, zodat je ze zelf (nog) beter in kunt zetten tijdens jouw dagelijkse werk!

Over de e-learning Interactievaardigheden – Kijk je rijk

In deze e-learning staan de interactievaardigheden centraal. Je leest praktische dilemma’s van je collega’s in de kinderopvang, leest inspirerende verhalen, beantwoordt vragen en gaat vooral veel oefenen met het herkennen van de interactievaardigheden. Hiervoor bekijk je veel videobeelden die opgenomen zijn in de kinderopvang. Super herkenbaar!
Word jij gecoacht door jouw pedagogisch coach met videobeelden vanuit de training Kijk je rijk? Daar sluit deze e-learning perfect op aan. Jullie leren vanuit dezelfde inhoud naar jouw interactievaardigheden te kijken.

Doelgroep

Deze e-learning is gemaakt voor iedereen die wil leren over de interactievaardigheden. Je werkt in de kinderopvang met kinderen in de leeftijd van 0–4 jaar. Daarmee is deze training dus ook geschikt als je werkt op een peuteropvang of in de gastouderopvang.

Financieel

€ 49 per deelnemer

Ben je coach en wil je je medewerker(s) toegang geven tot de e-learning? Neem dan contact met ons op.

Tijdsinvestering

5 uur

Toegang tot de cursus

12 maanden, iInclusief: Toegang tot gedragslijsten, kijklijsten en werkboekjes

Incompany versie van ‘Interactievaardigheden – Kijk je rijk’ of meerdere pedagogisch medewerkers tegelijk aanmelden?