Kijk je rijk – voor pedagogisch medewerkers

De manier waarop je omgaat met de kinderen op de groep noemen we jouw interactievaardigheden. Deze bepalen voor een groot deel de pedagogische kwaliteit bij jou op de groep. In deze e-learning leer je de interactievaardigheden te herkennen, zodat je ze zelf (nog) beter in kunt zetten tijdens jouw dagelijkse werk!

Wat ga je leren?

In deze e-learning staan de interactievaardigheden centraal. Je leest praktische dilemma’s van je collega’s in de kinderopvang, leest inspirerende verhalen, beantwoordt vragen en gaat vooral veel oefenen met het herkennen van de interactievaardigheden. Hiervoor bekijk je veel videobeelden die opgenomen zijn in de kinderopvang. Super herkenbaar!
Word jij gecoacht door jouw pedagogisch coach met videobeelden vanuit de training Kijk je rijk? Daar sluit deze e-learning perfect op aan. Jullie leren vanuit dezelfde inhoud naar jouw interactievaardigheden te kijken.

Voor wie

Deze e-learning is gemaakt voor iedereen die wil leren over de interactievaardigheden. Je werkt in de kinderopvang met kinderen in de leeftijd van 0–4 jaar. Daarmee is deze training dus ook geschikt als je werkt op een peuteropvang of in de gastouderopvang.

Waarom deze e-learning?

  • De interactievaardigheden staan aan de basis voor pedagogische kwaliteit in de kinderopvang.  
  • Door je te verdiepen in de interactievaardigheden, in een combinatie van theorie en oefening, leer je je interactievaardigheden in de praktijk beter te herkennen.
  • Combineer je deze e-learning met het videofeedbacktraject Kijk je rijk? Dan kun je met deze kennis  kinderen beter ondersteunen en stimuleren, wat een positieve invloed heeft op de ontwikkeling en het welzijn van het kind. Mooi toch?

Na deze e-learning

  • Ken je de 6 interactievaardigheden of heb je je kennis hierover opgefrist;
  • Begrijp je waarom kennis van de interactievaardigheden waardevol is in het werk van de pedagogisch medewerker;
  • Weet je welk concreet gedrag hoort bij welke interactievaardigheid;
  • Kun je de verschillende interactievaardigheden op beeld herkennen en beoordelen.

Investering

€ 49 per deelnemer. Je aankoop bevat: Theoretisch deel | Bibliotheek inclusief toegang tot gedragslijsten, kijklijsten en werkboekjes

Totaal 5 à 6 uur studiebelasting.
De e-learning is opgesplitst in 3 delen, na elke twee interactievaardigheden krijg je een kleine test of je zelf in de videofragmenten de interactievaardigheden kunt herkennen.

Ben je coach en wil je je medewerker(s) toegang geven tot de e-learning? Neem dan contact met ons op.