Loopbaantraject – kort en krachtig

Waarom ‘Loopbaantraject – kort en krachtig?’
Wil je meebewegen met de veranderingen binnen je organisatie en kan je daar wat hulp bij gebruiken? Ben je op zoek je naar een nieuwe uitdaging?  Wil je snel weten wat je talenten en kwaliteiten zijn? Wil je scherper krijgen waar je goed in bent en dat krachtig over kunnen brengen? Kans² geeft je met een kort en krachtig loopbaantraject inzicht in jouw unieke talent en kwaliteiten.

Om stappen te nemen in je loopbaan heb je inzicht nodig in wat jij te bieden hebt en welke functies je aanspreken en goed bij je passen. Jouw coach helpt je met dit korte en krachtige loopbaantraject om hier antwoorden op te vinden. Zodat je met een helder zoekprofiel op zoek kan gaan naar een voor jou passende en uitdagende functie.

Inhoud

Het traject bestaat uit drie gesprekken:

  • Voorafgaand aan het eerste gesprek krijg je door middel van twee online vragenlijsten inzicht in jouw unieke talent, kwaliteiten, aandachtspunten en beroepenvoorkeuren die we daarna bespreken;
  • In het tweede en derde gesprek bespreken we hoe je deze talenten en kwaliteiten maximaal in kan zetten en hoe je zelf regie houdt over je loopbaan.

Na afloop van het Korte Loopbaantraject van Kans²

  • Heb je inzicht in je talent en kwaliteiten;
  • Ben je je bewust wat je wilt in je werk en onderzoek je zelf mogelijkheden en kansen;
  • Neem je gerichte acties om met meer plezier en succes te werken.
  • Kan je met meer zelfvertrouwen solliciteren;

Voor wie?
Alle medewerkers en managers in de sectoren kinderopvang, jeugdzorg, welzijn, zorg, overheid en onderwijs.
Voor iedereen, die te maken heeft met verandering bij een huidige werkgever of op zoek is naar meer werkplezier in de huidige functie of bij een andere organisatie en goed voorbereid wil gaan solliciteren.

Voor iedereen, die op zoek is naar meer werkplezier, die te maken heeft met een verandering bij de huidige werkgever of goed voorbereid wil gaan solliciteren.

Tijdsinvestering
Het traject duurt een maand en bestaat uit drie gesprekken van twee uur. Ter voorbereiding van de gesprekken krijg je een online vragenlijst en gerichte huiswerkopdrachten. Voor overleg is jouw coach buiten de gesprekken telefonisch of per e-mail bereikbaar.

Kosten
Drie gesprekken van twee uur en een loopbaanassessment € 600,- exclusief BTW.

Vervolg
Mochten er uit dit traject verdere ondersteuningsvragen voortkomen zoals begeleiding naar een nieuwe baan of loopbaancoaching om meer uit jezelf te halen dan biedt Kans² trajecten aan die naadloos aansluiten op dit korte loopbaantraject.

Contact
Voor inhoudelijke vragen over de training of voor een vrijblijvend adviesgesprek kun je contact opnemen met Kans² op telefoonnummer 06-50489065 of per e-mail info@kanskwadraat.nl.