Pedagogiek 0-13 jaar

Een zijinstroomdiploma + opleiding Pedagogiek 0-13 jaar = een nieuwe pedagogisch medewerker!


Personeelstekort? Wij hebben de oplossing! Supersnel nieuwe medewerkers op de groep met de verkorte opleiding Pedagogiek 0-13 jaar.

Speciaal voor zijinstromers die als pedagogisch medewerker op de groep willen werken bij een kinderdagverblijf of BSO. In combinatie met 99 verschillende diploma’s kwalificeert deze erkende aanvullende scholing voor de functie van pedagogisch medewerker.

Snel gekwalificeerd aan het werk

Met deze opleiding kan de zijinstromer na 3 maanden gekwalificeerd aan de slag met een rugzak vol pedagogische kennis en vaardigheden. Het traject bestaat uit een e-learning en 3 klassikale bijeenkomsten met een deskundige trainer. Met praktijkopdrachten wordt de opgedane kennis op de werkvloer geoefend. Tegelijkertijd gaat een zijinstromer boventallig op de groep aan de slag.

Waarom Pedagogiek 0-13 jaar?

Supersnel nieuwe medewerkers op de groep. De opleiding bevat alles wat een zijinstromer nodig heeft om een vliegende start te maken als pedagogisch medewerker.

  • Geleerde theorie direct op de werkvloer toepasbaar
  • Zowel voor A2 en B2 diploma’s (A2 kwalificeert voor dagopvang en BSO, B2 kwalificeert voor BSO)
  • Verschillende opleidingsvormen: e-learning, klassikale bijeenkomsten en praktijkopdrachten
  • Heel veel praktijkvoorbeelden, zowel foto’s als video’s, speciaal gemaakt in samenwerking met de kinderopvang
  • De theorie over de interactievaardigheden is gemaakt i.s.m. NCKO
  • Zelfstandig en op eigen tempo door de online theorie heen
  • Eerst veilig en begeleid als boventallig medewerker meedraaien op de groep, dan na 3 maanden al de functie van pedagogisch medewerker.
  • Incompany al vanaf 6 deelnemers.

Investering

Je kan hiervoor het STAP-budget van maximaal € 1.000,- gebruiken. 1 november 2022 om 10:00 uur is het tijdvak voor STAP-aanvragen geopend. Wees er op tijd bij! Want op=op.

Contact

Voor inhoudelijke vragen over de training of voor een vrijblijvend adviesgesprek kun je contact opnemen met Kans² op telefoonnummer 030-878 48 81 of per e-mail info@kanskwadraat.nl.