Pedagogisch coach – Inschrijven

Wegens grote belangstelling plannen we nieuwe data voor nieuwe groepen in heel Nederland. Wil je zeker zijn dat je erbij bent? Laat je gegevens achter. We nemen direct contact met je op zodra de data bekend zijn. Uiteraard kunnen wij de training ook incompany voor je organiseren.

Contact
Voor inhoudelijke vragen over de training of voor een vrijblijvend adviesgesprek kun je contact opnemen met Kans² op telefoonnummer 06-50489065 of per e-mail info@kanskwadraat.nl.

Inschrijven op locatie

Kaart Nederland

Kaartje-Nederland Amersfoort Amsterdam Arnhem Den Bosch Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leeuwarden Rotterdam Steenwijk Utrecht Zwolle
UtrechtAmsterdamDen Haag
EindhovenDen BoschRotterdam
HaarlemGroningenLeeuwarden
AmersfoortZwolleArnhem
Steenwijk

Waarom deze training?
De doelstelling van deze training is coachvaardigheden ontwikkelen zodat je als coach in de kinderopvang de kwaliteit van het pedagogisch handelen van de pedagogisch medewerkers kunt vergroten. Je leert wat coachvaardigheden zijn, welke je al beheerst en welke vaardigheden je nog kunt ontwikkelen. Ook ontdek je welke vaardigheden bij je passen en welke vaardigheden je in verschillende situaties het beste in kunt zetten.

Voor wie?
Deze opleiding is geschikt voor medewerkers of managers met een diploma op minimaal mbo-niveau 4 dat kwalificeert voor de functie van Pedagogisch Medewerker/Peuterspeelzaalleidster die de functie pedagogisch coach gaan invullen. Voor meer informatie over de kwalificatie-eis pedagogisch beleidsmedewerker/coach – klik hier voor het besluit cao-tafel Kinderopvang en cao-tafel Sociaal Werk.

Niveau
Diploma op minimaal mbo-niveau 4 dat kwalificeert voor de functie van Pedagogisch Medewerker/Peuterspeelzaalleidster. Twijfel je of je de juiste vooropleiding hebt om te voldoen aan de eisen volgens de wet IKK? Check dit dan op de site van FCB.

Financieel
In-company: 6 dagen vanaf € 1.450,- per deelnemer.
Individuele deelname: 6 dagen € 1.595,- per deelnemer.
Deze bedragen zijn inclusief materiaalkosten.
Plaats (nr) Amersfoort 1
Opleidingsdag 1 woensdag
18 september 2019
Opleidingsdag 2 vrijdag 18 oktober 2019
Opleidingsdag 3 woensdag 13 november 2019
Opleidingsdag 4 vrijdag 13 december 2019
Opleidingsdag 5 woensdag 15 januari 2020
Opleidingsdag 6 woensdag 12 februari 2020
Reservedatum woensdag 19 februari 2020