Pitchen met elan

Hoe vertel je kort, krachtig en inspirerend over je werk en je functie, afgestemd op de situatie en je publiek van dat moment? En hoe doe je dit ‘met elan’, zodat de liefde voor het vak voelbaar is voor het publiek als toehoorder. Of dat publiek nu je collega’s zijn, het management of cliënten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor wie?
De workshop is geschikt voor alle medewerkers, leidinggevenden en managers die werkzaam zijn in de sectoren kinderopvang, jeugdzorg, welzijn, zorg en overheid en onderwijs.

Basisprogramma
De workshop Pitchen met elan wordt door twee enthousiaste trainers gegeven. Ze leren je stap voor stap om op een eenvoudige maar verassende manier een pitch te maken.

De opzet van deze workshop is als volgt:

  • voorbeelden van een goede pitch
  • analyse van een goede pitch: welke elementen bevat een goede pitch
  • eigen pitch maken
  • oefenen van pitch
  • uitvoeren van pitch met feedback op uitstraling (met filmopname)
  • verwerken feedback
  • pitchen met elan

Methodiek
De workshop Pitchen met elan is een praktische en interactieve workshop. Door het gebruik van  afwisselende werkvormen doen de deelnemers veel ervaring op en werken ze toe naar  succeservaringen. Met het doel om met meer zelfvertrouwen de praktijk in te stappen.

Niveau
MBO-3

Vrijstellingenbeleid
Voor deze training geldt geen vrijstellingenbeleid.

Investering
In tijd
3 uur

Financieel

Contact
Voor inhoudelijke vragen over de training of voor een vrijblijvend adviesgesprek kun je contact opnemen met Kans² op telefoonnummer 06-50489065 of per e-mail info@kanskwadraat.nl.

Vervolgtraining
In gesprek met de zaal
Het is mogelijk om de workshop Pitchen met elan een vervolg te geven met de workshop: In gesprek met de zaal. Deze workshop maken we op maat. Deelnemers kunnen werken met een nieuwe of bestaande presentatie. Het hangt namelijk af van de opbouw van een presentatie, de wijze van presenteren en de intentie van de vragensteller of de zaal in gesprek zal gaan met de spreker.