Subsidie NL leert door – in aanvraag

Mede door de coronacrisis is de arbeidsmarkt veranderd en behoorlijk in beweging. Voor jouw toekomst is het daarom belangrijk dat je je blijft ontwikkelen en je jouw positie op de arbeidsmarkt versterkt. Via de subsidieregeling NL leert door is het mogelijk kosteloos (online) scholingstrajecten te volgen zodat jij je kan bij- of omscholen. De subsidie wordt verstrekt aan opleiders, dus geen extra administratie voor jou. Je hoeft alleen het aanmeldproces te doorlopen. Tussenkomst van je werkgever voor het goedkeuren of betalen van de scholing is dan ook niet nodig.

Er worden tussen de 50.000 en 80.000 scholingstrajecten gratis beschikbaar gesteld. De subsidie NL leert door is aangevraagd door Kans2, indien we deze subsidie krijgen toegekend is het mogelijk om een selectie van ons trainingsaanbod kosteloos te volgen.

Mogelijkheden bij Kans2

Het volgen van een training bij Kans2 is de eerste stap voor de rest van je loopbaan! Fris je kennis op, leer nieuwe vaardigheden, maak kennis met nieuwe methodes en technieken binnen jouw vakgebied (of daarbuiten!) en vergroot jouw eigen kracht. Zodat jij klaar bent om ook in deze tijd te groeien.

Zodra de subsidie is toegekend is op onze website een overzicht te vinden van de trainingen die we in het kader van de NL leert door subsidie kosteloos kunnen aanbieden.

  Neem contact met mij op over de mogelijkheden van NL leert door voor mijn organisatie

  Organisatie (verplicht)

  Naam (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Vraag (verplicht)

  Neem de validatiecode over
  captcha