Workshops gezocht voor studiedagen?

Boek een workshop (op maat)

Wist je dat Kans² ook workshops op maat aanbiedt voor bijvoorbeeld studiedagen, workshopdagen en teamavonden? De workshops zijn ontworpen om medewerkers te inspireren, te motiveren en hun professionele vaardigheden verder te ontwikkelen. Geschikt voor pedagogisch medewerkers, coaches, leidinggevenden, het team of de hele organisatie.

Leren door te doen

Leren is effectiever als het leuk is en het geleerde direct toepasbaar is in de dagelijkse praktijk. Onze ervaren trainers combineren theorie met praktijk, waardoor deelnemers direct met nieuwe inzichten en vaardigheden aan de slag kunnen. Door interactieve en praktijkgerichte leervormen worden deelnemers actief betrokken. Zo dragen we bij aan studiedagen vol groei, ontwikkeling en plezier!

Afgelopen jaar verzorgden onze trainers workshops voor o.a. SKIK Kinderopvang, Vlietkinderen, Gro up en Plateau Kinderopvang.

Ook maatwerk mogelijk

Bij Kans² geloven we in de kracht van maatwerk. Daarom stemmen we de inhoud af op de specifieke wensen en doelen van jouw organisatie. Samen zorgen we voor een inspirerende en waardevolle programma dat passend is voor jouw organisatie en medewerkers.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek om demogelijkheden te bespreken.

Denk aan workshops over:

Ervaringen van deelnemers

“De gebaren die ik leerde in de workshop heb ik meteen kunnen toepassen. Het is even wennen, maar goed om als ondersteuning voor de kinderen te gebruiken.”

Workshop Baby- en kindergebaren

“Ik ben me meer bewust geworden van m’n eigen emoties en het effect daarvan op kinderen.“

Workshop Kinderen en emoties

“Nu weet ik wat ik moet doen als de GGD langskomt voor een inspectie.“

Workshop Ojee de GGD

Je zet je bewustzijn weer op scherp om vaker stil te staan bij je lijf. Ik maak nu andere keuzes dan voorheen.

Workshop Veerkracht en vitaliteit

Contact

Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

  Wil je meer informatie over de trainingen of advies welke training het beste bij jou of je team past? Vul het contactformulier in en we nemen spoedig contact met je op.

  Organisatie

  Jouw naam

  Telefoonnummer

  E-mailadres

  Training/opleiding

  Korte beschrijving van jouw vraag

  Neem de validatiecode over
  captcha